De ce să nu alegi o pardoseală PVC

Pardoseala PVC este alegerea optima atunci cand doresti sa iti amenajezi un spatiu al carei destinatii va presupune un trafic intens, o igiena riguroasa, dar si un aspect deosebit.

Fie ca amenajezi un cabinet medical, un restaurant, o gradinita, un birou sau o sala de fitness, pardoseala PVC, fiind o pardoseala durabila, isi va pastra aspectul original pe o perioada indelungata si va fi usor de curatat si igienizat.

In functie de destinatia spatiului pe care il amenajezi, pe langa tipul standard de pardoseala PVC, poti opta pentru pardoseala acustica (reduce stresul produs de zgomot), conductiva (secțiile de operații, terapie intensivă, imagistică medicală, spații de producție în industria electronică, farmaceutică, laboaratoare de cercetare), antiderapanta (reduce riscul de accidente prin alunecare: bucătării, dușuri, vestiare, holuri și scări) sau antibacteriena (impusa de norme în mediul sanitar și educațional).

In ultimii ani, producatorii au dezvoltat numeroase colectii ce reunesc mii de modele, forme, culori si texturi. Diversitatea pe care o ofera acest tip de pardoseala, este un alt plus de care poti profita in amenajarea spatiului tau, fie el rezidential, fie cu diferite destinatii.

Montajul acestui tip de pardoseala este foarte important, astfel incat, rezultatul final, sa fie unul estetic placut si fara denivelari. Imbinarile se realizeaza prin sudura la cald, rezultand o suprafata lina, fara rosturi.Fiind o pardoseala elastica, permite aplicarea unor tehnici de montaj in scafa, care elimina astfel unghiurile drepte de la colturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *