www.pardoseli-cluj.ro
0758 114 222
Montaj pardoseala PVC tarkett in cladire de birouri Cluj Napoca Pardoseala epoxidica pentru parcare subterana in Cluj Napoca Montaj pardoseala epoxidica in Cluj Napoca Montaj covor PVC tarkett cu model desene animate in spital pentru copii Lucrare de pardoseala epoxidica spitalul oncologic satu-mare Finisaj pardoseala epoxidica pentru industria alimentara Montaj tarkett cu model desene animate pentru salon spital de copii

Servicii oferite:

Pardoseli pentru cabinete medicale

Datorita riscului mare de contaminare pentru pacienti si angajati, cabinetele medicale trebuie sa respecte anumite norme in ceea ce priveste finisajele interioare, inclusiv pentru materialele folosite pentru pardoseli.

Firma noastra executa lucrari de montaj si instalare de pardoseli pentru cabinetele medicale in vederea obtinerii avizelor de functionare din partea autoritatilor de control SANEPID, etc.

Realizam pardoseli durabile si de calitate din materialele care sunt recomandate pentru cabinetele medicale - covor PVC, Tarkett, pardoseli epoxidice. Aceste materiale sunt indicate si pentru finisarea altor tipuri de spatii din domeniul medical: saloane, laboratoare, holuri, cabinete de consultatie, cabinete stomatologice, sali de operatie, centre de asistenta si ingrijire pentru copii si batrini.

Firma Floortec are o experienta bogata in realizarea de pardoseli in domeniul sanitar, atat pentru cabinete medicale, cat si pentru spitale. (consultati lucrarile de specialitate din sectiunea portofoliu).