Pardoseli epoxidice

Pardoselile epoxidice reprezinta o alternativa moderna de protectie si decorare a pardoselilor. Acestea pot fi aplicate pe suport de beton, gresie, lemn, metal sau mozaic, la diferite grosimi.

Datorita faptului ca au o rezistenta mecanica deosebita, pardoselile epoxidice sunt utilizate cu precadere in halele de productie (industria auto, chimica si petrochimica, electronică, tipografii, productie de ambalaje) precum si in service-uri auto, showroom-uri auto si spalatorii auto etc.

Avem clienti care au solicitat Floortec Prest aplicarea acestei solutii si in spatii cu alta destinatie pentru obtinerea unui design aparte.

Pardoselile epoxidice respectă integral legislatia în vigoare in domeniul medical si farmaceutic, astfel ca sunt tot mai des utilizate si in domeniul sanitar – spitale, clinici si policlinici, cabinete medicale, bloc operator, fabrici de medicamente si farmacii.

Fiind usor de intretinut si cu un aspect estetic deosebit, pardoselile epoxidice sunt o alegere ideala si in spatii cu urmatoarele destinatii: clădiri de birouri, cleanroom -uri, spatii publice si comerciale (aeroporturi, hoteluri, showroom-uri, magazine, mall-uri, spatii comerciale specializate, saloane de cosmetică), precum si in scoli si gradinite.

Alegand o pardoseala epoxidica de la Floortec Prest aveti posibilitatea de a opta pentru o gama variata de culori si de a obtine o pardoseala personalizata. Intretinerea se face usor, intrucat pardoseala epoxidica nu are rosturi sau imbinari, aspect care impiedica dezvoltarea unei flore microbiene.

Principalele avantaje ale pardoselilor epoxidice sunt:

  • aderenta foarte buna la suport – rezistenta crescuta la uzura
  • rezistenta la impact
  • rezistenta la umiditate
  • impermeabilitate
  • usor de intretinut si igienizat
  • rezistenta la agenti chimici
  • rezistenta la razele UV