www.pardoseli-cluj.ro
0758 114 222
Montaj pardoseala PVC tarkett in cladire de birouri Cluj Napoca Pardoseala epoxidica pentru parcare subterana in Cluj Napoca Montaj pardoseala epoxidica in Cluj Napoca Montaj covor PVC tarkett cu model desene animate in spital pentru copii Lucrare de pardoseala epoxidica spitalul oncologic satu-mare Finisaj pardoseala epoxidica pentru industria alimentara Montaj tarkett cu model desene animate pentru salon spital de copii

Servicii oferite:

Pardoseli pentru garaje in Cluj

Garajele trebuie protejate cu pardoseli rezistente la uzura mecanica si chimica. Suprafetele care se executa in cazul garajelor si parcarilor subterane sau supraterane pot sa beneficieze din plin de avantajele oferite de pardoselile epoxidice.

Firma noastra a executat lucrari de finisaje pentru garaje in Cluj Napoca si in orasele invecinate folosind pardoseli epoxidice de calitate superioara. In galeria foto cu portofoliul de lucrari puteti vedea cateva dintre aceste lucrari pe care le-am finalizat la Universitatea de Arte "Sapientia" din Cluj Napoca (foto 1) si la un garaj - vopsitorie particulara (foto 2).

Lucrari de pardoseli epoxidice pentru parcare subterana in Cluj Napoca

Pardoseala epoxidica pentru garaj vopsitorie

Pardoselile epoxidice sunt potrivite pentru garaje subterane sau supraterane deoarece au toate calitatile necesare:

  • aderenta foarte buna la suport - rezistenta crescuta la uzura
  • rezistenta la impact
  • rezistenta la umiditate
  • impermeabilitate la lichide
  • mentinerea unei igiene riguroase, usor de intretinut
  • rezistenta la agenti chimici

Daca aveti nevoie de finisarea unor suprafete cu destinatia garaj sau parcare, luati legatura cu noi si cereti sfatul specialistilor nostri in astfel de finisaje pentru a face cea mai potrivita alegere din punct de vedere al calitatii si costului.