www.pardoseli-cluj.ro
0758 114 222
Montaj pardoseala PVC tarkett in cladire de birouri Cluj Napoca Pardoseala epoxidica pentru parcare subterana in Cluj Napoca Montaj pardoseala epoxidica in Cluj Napoca Montaj covor PVC tarkett cu model desene animate in spital pentru copii Lucrare de pardoseala epoxidica spitalul oncologic satu-mare Finisaj pardoseala epoxidica pentru industria alimentara Montaj tarkett cu model desene animate pentru salon spital de copii

Servicii oferite:

Pardoseli industriale

Pardoselile industriale - destinate spatiilor industriale si comerciale - trebuie sa faca fata unui trafic intens, manipularii unor obiecte grele sau a unor substante chimice corozive. De aceea, exista materiale durabile speciale care se folosesc in cazul pardoselilor industriale, adaptate conditiilor specifice din acest tip de spatii.

Firma Floortec ofera o gama larga de pardoseli profesionale destinate spatiilor industriale si comerciale, adaptate nevoilor specifice fiecarui spatiu.

Aceste tipuri de pardoseli sunt expuse unui grad mare de uzura zilnica si necesita instalare profesionista si de calitate. 

Pentru a rezista uzurii crescute, pardoselile industriale trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:

  • Rezistenta la abraziune  - durabilitate mare si putere crescuta
  • Rezistenta chimica - sa fie protejate fata de actiunea acizilor, uleiurilor si substantelor chimice
  • Duritate - sa suporte greutatea unor stivuitoare, paleti, carucioare si vehicule cu tonaj greu
  • Siguranta - sa impiedice alunecarea

Fie ca doriti pardoseli decorative care sa reziste unui trafic intens, pardoseli pentru spatii sanitare care trebuie sa respecte anumite cerinte legale sau pardoseli industriale pentru fabrici si depozite, noi asiguram montajul si materialele potrivite pentru oricare tip de spatiu.