Pardoseli poliuretanice

Pardoselile poliuretanice sunt cele mai rezistente pardoseli sintetice. Acestea isi pastreaza aspectul in timp, chiar si in cazul spatiilor cu trafic intens.

Pardoselile poliuretanice se aplica prin turnare. Fiind lichide, pot fi aplicate chiar si în spatii caracterizate de o geometrie neregulată.

Avand o deosebita rezistenta la uzura, umiditate ridicata, abraziune, grad mare de elasticitate, socuri mecanice, medii acide, alcaline si solventi organici, pardoselile poliuretanice reprezinta o solutie optima in mai multe domenii de activitate: sanitar, in domeniul electronicii, mecanii fine, in industria auto. E solutia optima si pentru spatii publice sau in cazul cladirilor rezidentiale.

Floortec Prest recoamnda pardoselile poliuretanice si in industria alimentara datorita rezistentei la spalare cu abur sub presiune, la socuri mecanice si la agenti corozivi puternici. Un alt atu al acestor pardoseli este acela ca respecta cu usurinta normele speciale de igiena si siguranta.

Specialistii Floortec Prest va stau la dispozitie pentru a alege impreuna cea mai buna solutie pentru spatiul dumneavoastra, care sa corespunda atat din punct de vedere tehnic si estetic, cat si din punct de vedere a conditiilor de aplicare si utilizare.