www.pardoseli-cluj.ro
0758 114 222
Montaj pardoseala PVC tarkett in cladire de birouri Cluj Napoca Pardoseala epoxidica pentru parcare subterana in Cluj Napoca Montaj pardoseala epoxidica in Cluj Napoca Montaj covor PVC tarkett cu model desene animate in spital pentru copii Lucrare de pardoseala epoxidica spitalul oncologic satu-mare Finisaj pardoseala epoxidica pentru industria alimentara Montaj tarkett cu model desene animate pentru salon spital de copii

Servicii oferite:

Pardoseli pentru trafic intens

Pardoselile folosite in spatiile comerciale cu trafic intens trebuie sa fie durabile, rezistente, usor de intretinut. In acelasi timp, ele trebuie sa aiba un aspect estetic placut care sa reprezinte atat spatiul respectiv, cat si pe proprietar.

In cazul fabricilor si halelor industriale, pardoselile trebuie sa reziste la agresiunea diversilor factori din mediul respectiv - manipulare de obiecte grele, substante chimice, udare cu apa, zgariere, etc.

Pentru a face fata tuturor acestor factori, pardoselile pentru trafic intens trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici:

  • rezistenta la uzura
  • rezistenta la socuri termice repetate
  • rezistenta la impact si factori abrazivi
  • rezistenta crescuta la factori chimici

Firma Floortec Prest ofera solutii de realizare a pardoselii pentru toate tipurile de spatii cu trafic intens, folosind materiale de calitate, adaptate tuturor conditiilor de utilizare.