www.pardoseli-cluj.ro
0758 114 222
Montaj pardoseala PVC tarkett in cladire de birouri Cluj Napoca Pardoseala epoxidica pentru parcare subterana in Cluj Napoca Montaj pardoseala epoxidica in Cluj Napoca Montaj covor PVC tarkett cu model desene animate in spital pentru copii Lucrare de pardoseala epoxidica spitalul oncologic satu-mare Finisaj pardoseala epoxidica pentru industria alimentara Montaj tarkett cu model desene animate pentru salon spital de copii

Servicii oferite:

Montaj pardoseli tarkett in Cluj

Firma noastra ofera servicii de montaj tarkett pentru locuinte, institutii si spatii comerciale atat in Cluj cat si in alte judete. 

Va punem la dispozitie experienta de peste 8 ani in domeniu, precum si materialele si utilajele de calitate pentru a realiza amenajarile pe care vi le doriti.

De ce sa alegeti Tarkett-ul pentru amenajare?

Fiecare dintre noi avem anumite preferinte si un anume stil in privinta decorarii interioarelor. Pardoselile din tarkett ofera o gama nelimitata de design-uri, de la clasic la contemporan, fiind imbogatite cu o multime de culori, modele si texturi. Exista modele de tarket cu aspect de lemn, de metal sau cu efecte grafice deosebite, pentru a raspunde fiecarei preferinte.

Iata cateva dintre avantajele pe care ni le ofera tarkett-ul

Tarkett-ul are caracteristici care il fac potrivit pentru orice tip de incapere: rezistenta la apa  - in bai, rezistenta mecanica - in holuri, practic in bucatarii. Pe masura ce nevoile se schimba si copiii cresc, podelele de vinil din tarkett vor face fata cu succes fiecarei etape din viata de familie.

Confort general: Placut pentru pasit atunci cand intri in casa si de descalti, tarkett-ul va fi apreciat si pentru izolatia termica si acustica pe care o ofera. Copiii se vor putea juca linistiti pe podele fara a face un zgomot deranjant!

Usor de intretinut: Toti si-ar dori o casa curata si primitoare, dar fara a petrece ore intregi curatind. Pardoselile de vinil de tip Tarkett sunt extrem de usor de curatat si intretinut, aveti nevoie doar de un aspirator si un mop. Fiind rezistent la trafic, la pete si usor de curatat, tarkett-ul va face locuinta dumneavoastra sa arate proaspata si ingrijita.

Contribuie la mentinerea igienei: In prezent oamenii sunt mult mai atenti cu materialele folosite in decorarea locuintelor, urmarind sa foloseasca materiale de calitate, usor de curatat, care sa le asigure un spatiu de locuit sanatos si confortabil. Tarkett-ul este fabricat astfel incat sa asigure beneficii reale, contribuind la mentinerea unui spatiu curat, sanatos, confortabil si, nu in ultimul rand, aspectuos.

Pentru a beneficia de toate aceste avantaje, contactati-ne la numarul de telefon 0758 114 222 sau pe e-mail, la floortecprest@gmail.com