Pardoseala PVC

Pardoseala PVC este o pardoseala actuala, calitativa si estetic deosebita, ce prezinta numeroase avantaje fata de tipurile clasice de pardoseala.

Este un tip de pardoseala calda, elastica, ce poate fi montata in scafa, excluzând astfel formarea unghiurilor de 90° la colturi.

Pardoseala PVC este disponibila atat in rola cat si in dale, oferind astfel solutii optime atat pentru spatii rezidentiale (arhitectii propun din ce in ce mai des acest tip de pardoseli datorita varietatii impresionante de modele si culori disponibile) cat si comerciale – cu precadere zone cu trafic intens.

Datorita diversitatii modelelor, a texturilor si a culorilor, pardoseala PVC este alegerea ideala pentru diverse domenii de activitate: industria alimentara, hale de productie, fabrici, birouri, showroom-uri, supermarket-uri, mijloace de transport in comun, spatii publice precum scoli, gradinite sau institutii.

Este principala alegere in domeniul sanitar (spitale, sali de operatie, sali de asteptare, cabinete medicale, clinici medicale, laboratoare etc.), datorita caracteristicilor sale:

– se imbina prin sudura, oferind posibilitatea unei igienizari riguroase si facile
– are proprietati antibacteriene si antifungice
– rezistenta la substante chimice
– rezistenta la uzura
– rezistenta la impact
– este antiderapanta

Pardoseala PVC este nelipsita si in salile de sport. Covorul PVC sport respecta toate standardele de calitate pentru defasurarea in siguranta a activitatilor sportive, existand chiar si variante omologate de catre federatiile internationale.

Acesta absoarbe socurile provocate de diferite greutati sau aparate de sport si reduce zgomotul provocat de activitatile sportive.

Pardoseala PVC sport este disponibila intr-o gamă variată de culori ?i modele, poate fi montata la grosimi diferite, in functie de nevoile utilizatorilor.