Va oferim o gama diversa de mochete pentru birouri, spatii rezidentiale si hoteluri.

Mocheta clasica sau moderna reprezinta o alternativa de acoperire a pardoselilor utilizata la scara larga iar colectiile noastre corespund si celor mai exigente asteptari.

Floortec Prest va ofera consultanta specializata in alegerea mochetei pentru ca solutia tehnica sa fie in concordanta cu destinatia spatiului, rezistenta la trafic si gradul de confort.

Astfel, colectiile noastre clasice, de lux sau speciale se adreseaza unei game variate de destinatii: birouri, hoteluri, sali de conferinte sau scari. Va stam la dispozitie atat cu dale de mocheta, acestea fiind ultima tendinta in domeniu, cat si cu role de mocheta, din diferite materiale. Puteti opta pentru mocheta din materiale naturale (lana, in, bumbac etc.) sau pentru mocheta din fibre sintetice.

Pentru a proteja mocheta, va recomandam sa utilizati barerele de praf – sisteme profesionale de curatare care se amplaseaza in zonele de intrare in incaperi. Acestea se aleg in functie de trafic si dimensiunea spatiului. Pentru mai multe detalii tehnice, apelati cu incredre la specialistii Floortec Prest.